Авторски мебели и акценти

Възможно ли е да скъсаме примката на скуката и еднообразието в интериорната среда и да превърнем дома си в шикозен и артистичен, дом със собствен почерк и стил?! – Стил, който е различен от всичко, но оригинален и вечен?! – Отговорът е Да, а тайната е в акцентите – базистното мото на минимализма „По малкото е повече“.
Използването на декоративен акцент е похват, чрез който с малки промени се изграждат различни настроения и композиции от цветове и текстури, които придават собствена интериорна идентичност и експресивност. Акцентите могат да бъдат съвсем прости, но контраста им в интериора и екстериора придава уникалният характер на цялостната визия. Дизайнерските мебели и аксесоари създават усещането за естетика и класа допълнено от внимателната и качествена изработка, съчетаваща стил и функционалност, както и от подбора на изцяло естествени материали за една по – модерна и елегантна атмосфера.
При изпълнението на дизайнерски мебели и аксесоари можете да разчитате на вдъхновението на арт ателие Alex Ceibart или да предложите Ваши индивидуални идеи. Всички произведения – мебели, аксесоари и осветителни тела са подходящи както за интериора на дома Ви, така и за витрини на магазини, обзавеждане на арт кафенета, декори в театри и др.
Нашата мисия
Всеки един продукт изработен в арт ателие Alex Ceibart за нестандартни и дизайнерски мебели и аксесоари от дърво, демонстрира строга индивидуалност и се създава детайл по детайл, без всякаква серийност и без компромис в качеството на използваните материали, труд и време. Съчетани с модерния интериор и екстериор, дизайнерските творби на ателието се открояват като акценти, които допълват обстановката с усещането за неповторим стил и изтънчен завършек на композицийте.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!