Нашата визия

История на нашето ателие

Александър Константинов стартира своята кариера 1995г. с изработката на макети, модели на мебели,  миниатюри от дърво, кожа и др. С течение на времето авторът черпи вдъхновението си  от стиловото многообразие в различните култури. Фактори като шедьоврите на старите майстори, изчистените природни форми и опростените, но ефектни линии, оформят  уникалия му стил в областта на интериорния дизайн, отличаващ се със своята  самобитност и етностилистика, с невероятен усет и отношение към детайла. 

Като безкомпромисен творец, Александър Константинов използва стари и  нови технологии с различни методи и похвати в обработката на материалите и  покритията на своите творби за постигането на тяхната автентична визия. Творецът  прецизно подбира и деликатно използва мотиви от далечни времена, чийто култури  носят силата на духа намерила своето отражение в природата.  

Голяма част от творбите на автора са изработени посредством златното сечение – символ на красота, хармония и съвършенство. Така той постига перфектните форми,  размери и пропорции в нестандартните си композиции от стилове оцветени в  различните нюанси на цветовата палитра. Съчетани с модерния интериор и екстериор,  неговите творби, изцяло от естествени материали, се открояват като акценти,  допълващи обстановката с усещане за стил и елегантен завършек. Също пластика,  еклектика или изкуствено състаряване, чрез патини и позлати са важни модули в  създаването на авторските произведения на изкуството. 

В Арт ателие Alex Ceibart ръчно се изработва голямо разнообразие от мебели и  аксесоари, дизайнерски осветителни тела, дървени кутии за бижута, ретро мебели,  винтидж аксесоари за дома, дизайнерски столове, уникални настолни лампи, рамки за  огледала и картини, дървени скулптури, дърворезби и барелефи и др.

Нашата мисия е да създаваме уникални и луксозни акценти за Вашия интериор,  като във всеки един проект ние влагаме по частичка от себе си.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!