Миниатюри, аксесоари и подаръчни идеи

Всеки един продукт, независимо дали е дизайнерска лампа, винтидж мебел, дървена кутия за бижута или друг нестандартен арт аксесоар за дома, минава през два етапа на изпълнение – идея и проект.
Идея
Идеята за изработка на авторски мебели и аксесоари от дърво е вдъхновена от въображението на твореца, от неговото светоусещане и чувство за естетика формирано върху основата на визуалната наслада. Идеята е представата за завършено проидведение, което съчетава качество и функционалност. При съчетание на няколко материала в един продукт, много внимателно се дозира всеки един компонент, за да се акцентира върху основната идея и форма на въпросното произведение.
На материали като кожа, текстил ( зебло, док, лен и др. ) и различни типове рогозки от естествени материали, отново се обръща специално внимание за текстурата, цвета и качеството.
Всеки детайл от авторските нестандартни и дизйнерски аксесоари в арт ателие Alex Ceibart минават през много етапи на обработка, докато се получи готовата визия с финиш от различни покрития и текстури.
Проект
Всеки индивидуален проект е уникален сам по себе си. В процеса на неговото планиране и осъществяване взимат участие различни техники, похвати и инструменти, с които авторът създава своите нестандартни форми като използва внимателно селектираните материали и следи за качественото и ефективно изпълнение на заданието, и спазването на неговите времеви рамки, съобразено с интересите и желанието на клиентите.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!